Termenii și Condițiile

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului web

1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, accesibil de pe https://atlanticvtc.com, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului web și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru acordul cu orice lege locală aplicabilă. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice accesarea acestui site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de dreptul de autor și de legea mărcilor comerciale.

2. Utilizați licența

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor de pe site-ul web al V-T-C Atlantic numai pentru vizionare personală, necomercială, tranzitorie. Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți:

  • modifica sau copia materialele;
  • utilizați materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
  • încercarea de a face inginerie inversă oricărui software conținut pe site-ul web al V-T-C Atlantic;
  • elimina orice drepturi de autor sau alte notații de proprietate din materiale; sau
  • transferarea materialelor către o altă persoană sau „oglindirea” materialelor pe orice alt server.

Acest lucru va permite V-T-C Atlantic să înceteze în cazul încălcării oricăreia dintre aceste restricții. La reziliere, dreptul dvs. de vizualizare va fi, de asemenea, reziliat și ar trebui să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dvs., indiferent dacă sunt în format tipărit sau electronic.

3. Disclaimer

Toate materialele de pe site-ul web V-T-C Atlantic sunt furnizate „ca atare”. V-T-C Atlantic nu oferă nicio garanție, poate fi expresă sau implicită, prin urmare, anulează toate celelalte garanții. În plus, V-T-C Atlantic nu face nicio declarație cu privire la acuratețea sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau în legătură cu astfel de materiale sau orice site-uri legate de acest site web.

4. Limitări

VTC Atlantic sau furnizorii săi nu vor fi trași la răspundere pentru nicio daune care vor apărea odată cu utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul web al VTC Atlantic, chiar dacă VTC Atlantic sau un reprezentant autorizat al acestui site a fost notificat, verbal sau scris, de posibilitatea unei astfel de prejudicii. Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice în cazul dvs.

5. Revizuiri și Errata

Materialele care apar pe site-ul web al V-T-C Atlantic pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. V-T-C Atlantic nu va promite că niciunul dintre materialele din acest site web sunt exacte, complete sau actuale. V-T-C Atlantic poate modifica materialele conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare. V-T-C Atlantic nu se angajează să actualizeze materialele.

6. Legături

V-T-C Atlantic nu a examinat toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul niciunui astfel de site-uri. Prezența oricărui link nu implică aprobarea site-ului de către V-T-C Atlantic. Utilizarea oricărui site web conectat este pe riscul propriu al utilizatorului.

7. Modificări ale condițiilor de utilizare a site-ului

V-T-C Atlantic poate revizui acești Termeni de utilizare pentru site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

8. Confidențialitatea dvs.

Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

9. Legea aplicabilă

Orice revendicare legată de site-ul web al V-T-C Atlantic va fi guvernată de legile Romaniei, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Contact

Email: admin@atlanticvtc.com / florinscapau19@gmail.com

De asemenea, ne puteți contacta dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la datele pe care le colectăm și le folosim de la dvs. De asemenea, ne puteți contacta dacă doriți ca datele dvs. personale să fie șterse / editate sau doriți să obțineți datele dvs. personale.

© 2021 - 2023 Atlantic VTC | All Rights Reserved